Kongekrabbesafari

Er du klar for å møte kongen av Varangerfjorden?

Bli med på vår kongekrabbesafari med RIB-båter og lær hvordan du fanger denne arktiske skapningen! Vi har to båter, med plass til maks 8 personer hver. En flytedrakt vil bli gitt til alle deltakerene før turen. Den norske røde kongekrabben er et av Nord-Norges viktigste eksportprodukter og vår lokale guide vil fortelle deg alt om dem og deres invasjon av den nordnorske kystlinjen. På vei til våre krabbeteiner lærer vi også om historien til Bugøynes og Varangerfjorden.

Vi sjekker krabbeteinene våre sammen og beundrer fangsten. Våre gjester er med på å sortere dagenes fangst ved hjelp av vår guide. Vi plukker ut krabbene vi vil ta tilbake og lærer å håndtere dem etterpå. Hvis vi er heldige, kan vi også se noen hvaler, sel og niser. Hver tur til havet er forskjellig, og det er det som gjør det spennende.

Sjømatgodbit rett ut av havet!

Kongekrabber kan vokse opp til 15 kg og kjøttet anses som velsmakende og sunt. Etter safarien får du et måltid tilberedt av din egenfangede kongekrabbe på vår restaurant Bistroen. Kongekrabben serveres på tradisjonelt norsk vis med brød og majones. Ferskere blir det ikke!

 

Pris inkludert kongekrabbe-lunsj:
1650nok/voksne
Barn under 14 år -50%
Total varighet: 3-4 timer
Merk! Safarien kan avlyses ved dårlig vær.
BOOK A SAFARI

BOOK A SAFARI

    2020 Visit Bugøynes. All Rights Reserved.