Velkommen til
Om oss
«Servering av lokal mat med lidenskap»
Blant de lokale kjent som»Bistroen». Vår restaurant ble etablert i 2015, og vi spesialiserer oss på hjemmekjære retter, ved å bruke lokale råvarer.
Vår meny inneholder delikatesser fra Barentshavet og nærliggende landområder.
Mange reiser langt for å spise vår lokale spesialitet; kongekrabben.
Book bord på FB, eller per telefon/mail.
Åpningstider:
Mandag-Lørdag
10.00-20.00
Søndag
12-00-20.00
Kjøkkenet stenger kl 19
Restauranten stenger kl 20
Frokost:
Mandag-Søndag 9.00-10.00
(Behov for forhåndsbestilling)
Kun tilgjengelig i sommer og høst sesongen
Spesiell begivenhet:
Sjømat Buffet
6.9. kl 19-21.30
Pris: 650nok
Kom og nyt delikatesser fra Barentshavet under høstens farger. Denne unike buffeten vil tilby fisk, krabbe og blåskjell i forskjellige former og smaker, tilberedt av våre dyktige kokker 🙂 Bestill din plass nå!
Vår meny
Bistroen's salat
Inneholder melk, hvete (G), selleri.
NOK 110.00
Bistroen's kongekrabbesalat med mangosalsa
Inneholder melk, hvete (G), selleri og skalldyr
NOK 195
Bistroen's salat med kaldrøkt laks
Inneholder melg, hvete (G), egg, selleri og fisk
NOK 145
Vikingplanke med nordiske smaker
Inneholder fisk, skalldyr og melk.
NOK 295
Bistroen's fiskesuppe
Inneholder: melk, fisk, selleri
NOK 120
Hvitløksbrød
NOK 25
Brød
NOK 12
Hovedretter
Ovnsbakt potet med partystuffing, bacon og salat
Inneholder egg, selleri og, melk.
NOK 160
Bacalao ala Bistroen
Inneholder fisk, selleri.
NOK 360
Kongekrabbetallerken
Inneholder skalldyr, melk (L), hvete (G), egg.
NOK 760
Reinsnadder
Inneholder melk (L), selleri, purreløk.
NOK 390
Reinskank
Langtidsstekt reinskank servert med wokede grønnsaker, byggryn, rødvinsaus og tyttebær
Inneholder melk (L).
NOK 435
Stekt sei
Inneholder fisk, hvetemel (G), melk (L), sennepsfrø, selleri, sesamfrø og soya
NOK 295
Grillet klippfisk
Inneholder erter og fisk.
NOK 415
Hvalfangerens gryte
Inneholder hvete (G) og melk.
NOK 305
Stekt Hvalbiff
Inneholder selleri, egg og melk.
NOK 410
Barnemeny
Inneholder fisk, hvete (G), selleri, purreløk og melk.