INDRE RO OG VELVÆRE RETREAT

Helg for restitusjon, indre ro og balanse

19.-21.4.2024

Trenger du en pause fra hverdagens kjas og mas? Ønsker du å senke skuldrene, være til stede i øyeblikket og slappe av?
På Indre Ro og Velvære retreat får du muligheten til å ta en dyp pustepause midt i den fantastiske naturen i Nord-Norge, ved det glitrende Barents havet.
Vi samles i Bugøynes for en helg som vil gi deg ro i sjelen. i vakre omgivelser og nydelig natur kan du ta deg tid til å virkelig lytte til deg selv, møte følelsene og tankene dine med vennlighet og kjærlighet.
I løpet av helgen vil vi delta i ulike avslapningsøvelser, nyte de beroligende lydene fra klangskåler og praktisere å slippe behovet for å prestere gjennom meditasjon og restorativ yoga, blant andre metoder.

 

Hva er inkludert?

Den 2-dagers Indre Ro og Velvære retreat inkluderer avslappende og meditative øvelser gjennom ulike metoder, som klangskåler, restorativ yoga og Qigong, med veiledning fra vår instruktør Janna. Retreaten inkluderer også muligheten for bading og badstue i vår Barents Sauna Camp, koselig og komfortabel overnatting i våre rom i Hedvig-huset, samt frokoster, lunsjer og lette kveldsmåltider gjennom helgen. Du kan finne det detaljerte programmet i reiseruten nedenfor.

 

Fasiliteter:

For våre øvelser vil vi bruke Bugøynes skoles fasiliteter i sentrum av landsbyen, bare noen få skritt fra vår innkvartering og restaurant. Vår innkvartering i Hedvig-huset tilbyr koselige rom, kjøkken og oppholdsområder med en hjemmekoselig atmosfære. Huset har tre etasjer, og hvert av dem har et eget bad. Rommene har to enkeltsenger. Måltidene blir servert på Restaurant Bistroen.

 

Velkommen til en reise mot indre fred og velvære❤️

PROGRAM
Retretten er en unik mulighet til å bryte fri fra hverdagens liv og finne balanse mellom kropp, sinn og sjel. Dagene er fylt med avslappende øvelser, yoga, meditasjon, deilig mat og muligheten til å nyte naturens skjønnhet.

 

Fredag 19. april

16:00 – Ankomst og Velkomst: Retretten begynner på fredag kl. 16:00 når du ankommer Bugøynes. Vi ønsker deg hjertelig velkommen og inviterer deg til å nyte et lett kveldsmåltid. Dette er et flott øyeblikk å begynne å slappe av og gi slipp på hverdagens kjas og mas.

 

Lørdag 20. april

9:00 – Frokost

10:00 – Forsiktig sinn og kroppsnærende bevegelse: Vi starter dagen med forsiktige bevegelser som hjelper til med å slappe av i sinnet og kroppen. Bevegelsen i seg selv er en oppmerksomhetspraksis som hjelper deg med å koble deg bedre til deg selv.

Deretter dykker vi ned i avslappingsøvelser, selvmedfølelse og kjærlig Metta-meditasjon.

13:00 – Lunsj: Nyt en deilig lunsj.

Fritid: Om ettermiddagen kan du velge å tilbringe tiden utendørs eller slappe av. Du kan ta en naturvandring eller bare hvile og nyte stillheten.

15:00 – Restorativ yoga: Om ettermiddagen vender vi tilbake til restorativ yoga, med fokus på foryngende praksiser som hjelper deg med å slappe av, lade opp og få mer energi for ditt daglige liv.

17:00 – Meditasjon: Dagens guidede program avsluttes med en kort meditasjonssesjon. Gjennom den vil du finne indre fred og balanse.

18:00 – Bading og badstue på Barents Sauna Camp

20:00 – Middag på Hedvig hus

 

Søndag 21. april

9:00 – Frokost: Våkn opp uthvilt om morgenen og nyt frokost.

10:00 – Forsiktig morgen-Qigong: Vi starter dagen med forsiktige Qigong-øvelser som kombinerer langsomme bevegelser, pusteøvelser og konsentrasjon på sinnet ditt. Gjennom ulike kropps- og sinnøvelser vil du få verktøy til å bringe øyeblikk av hvile inn i ditt daglige liv.

13:00 – Lunsj

14:00 – Restorativ yoga: Vi gjentar gårsdagens øvelser og lærer også nye stillinger å ta med hjem. I miljøets stillhet, varme og trygghet kan kroppen og sinnet ditt slappe av og frigjøre spenninger.

15:00 – Lydbolleavslapning: Retretten avsluttes med de beroligende vibrasjonene og energien fra lydboller. Du vil fordype deg i milde lyder og finne indre harmoni og balanse.

16:30 – Avslutning: Retretten avsluttes senest kl. 16:30. Du kan dra hjem føle deg oppfrisket og avslappet. Det er også mulig å bli en ekstra natt.

 

Vi forbeholder oss retten til å gjøre eventuelle endringer

Din Instruktør

Jeg heter Janna, en evig entusiast og elsker av alt som er vakkert. Håndverk, natur og helhetlig velvære er viktig for meg. Jeg begynte å studere fysiologien av avslapning basert på mine egne erfaringer og behov. Nå hjelper jeg andre med omsorg og kjærlighet gjennom ulike metoder og øvelser.

 

Min utdanning:

 • Lydhealing-praktiker
 • Terapeut med sangskåler
 • Instruktør i restorativ yoga
 • Access Bars®-praktiker
 • Reiki-praktiker
 • Instruktør i lydterapi

 

Jeg forfølger for tiden studier som holistisk avslapningsguide, som forventes å bli fullført i 2023.

 

Du kan lære mer om hva jeg gjør via min bedriftsnettsted Jaatukauppa.fi.

serenity and sound healing rereat in bugoynes

PRISER

 • 6425 NOK per person i delt dobbeltrom
 • 6825 NOK per person i enkeltrom

 

Prisen inkluderer:

 • 2 netters overnatting på Hedvig Hu rom
 • 2 frokoster
 • 2 lunsjer
 • 2 lette middager
 • 2 dager med veiledet program som inkluderer øvelser for fullstendig avslapning og indre ro.
 • Badstueopplevelse og bading ved Barents Sauna Camp

 

Priser uten overnatting:

 • 4325 NOK per person (prisen inkluderer 2-dagers kurs, 2 x lunsjer og snacks)

 

Prisene inkluderer ikke:

 • transport
 • drikke som bestilles under måltidene (vann er inkludert i måltidene)

 

Ekstra netter er mulig til en pris av 550 NOK per person per natt i delt dobbeltrom eller 750 NOK per natt i enkeltrom.

 

Minimum antall deltakere for gjennomføring av reisen er 4 personer, men gruppestørrelsen begrenses til maksimalt 8 personer for å sikre kvaliteten på øvelsene.

Winter in Bugoynes

TA MED

Innendørs klær:

Restorativ yoga, lydboller og andre øvelser vil bli holdt innendørs. Ta med deg komfortable, men varme klær som egner seg for tøyning og meditasjon. Vi anbefaler lag-på-lag bekledning, slik at du kan justere klærne etter behov.

 

Utendørsklær

Du vil trenge lange undertøy, gode værbestandige sko, varme utendørs klær (bukse og jakke). Husk også votter og lue.

 

Andre ting du bør ta med deg:

Badetøy for badstue og svømming!

Bugoynes Visitbugoynes

OM RETRETT

Hva er Restorativ yoga?

Restorativ yoga er en mild og terapeutisk form for yoga som fokuserer på avslapning, dyp hvile og stressreduksjon. Den innebærer forsiktige posisjoner og dyp pusting. De forlengete posisjonene i restorative øvelser tillater både fysisk og mental avslapning. Hovedmålet med restorativ yoga er å skape et omsorgsfullt og støttende miljø for kroppen og sinnet, slik at spenninger kan slippe taket og fremme helbredelse.

Hva er Lydhealing?

Lydhealing med sangskåler er kjent for sin evne til å fremkalle dyp avslapning og redusere stress. De beroligende og harmoniske lydene kan bidra til å berolige nervesystemet og fremme en følelse av ro og velvære. Lydhealing brukes ofte som et supplement til meditasjon og oppmerksomhetsøvelser.

Hva er Qigong?

Qigong er en tradisjonell kinesisk praksis som kombinerer forsiktige bevegelser, dyp pusting, meditasjon og oppmerksomhet for å dyrke og balansere kroppens livsenergi (qi eller chi). Dette fremmer fysisk helse, mental trivsel og åndelig vekst.

April ved Varangerfjorden
 • April ved Varangerfjorden er en overgangsmåned der landskapet skifter fra restene av vinteren til vårens oppvåkning. Fjorden, med sitt mangfoldige dyreliv og naturskjønnhet, blir en innbydende destinasjon for de som ønsker å oppleve skiftende årstider i et unikt og pittoresk miljø.
 • Mens våren skrider frem, blir dagene merkbart lengre. Den økte dagslystiden gir en følelse av fornyelse og oppmuntrer til utendørsaktiviteter og utforskning av den fantastiske naturen rundt.
 • Selv om april bringer mildere temperaturer, kan været fremdeles være uforutsigbart. Det er ikke uvanlig å oppleve en blanding av solrike dager, regnbyger og til og med sporadisk snøfall. Besøkende bør være forberedt på varierende værforhold.

SEND FORESPØRSEL

  2020 Visit Bugoynes AS. All Rights Reserved.